Companie

Instagram Детейлинг there S.C. COPIERS BUSINESS S.R.L.  a fost infiintata in anul 1999. Este o companie privata cu capital integral romanesc. Din 1999-2012 a functionat ca distribuitor autorizat al producatorului german de copiatoare Develop GmbH pentru Romania si Republica Moldova.

https://www.facebook.com/autostudio.glyanec Facebook Автостудия Глянец Din luna iulie 2012, S.C. COPIERS BUSINESS S.R.L. vinde in Romania exclusiv produsele Develop, in parteneriat cu Konica Minolta Business Solution Romania SRL  ( pentru cei interesati se poate vedea Comunicatul de Presa dat publicitatii dupa semnarea contractului). Unind sinergiile si experienta celor doua comapanii distributia echipamentelor Develop pe piata romaneasca a cunoscut reviriment important. Dorim ca in foarte scurt timp numarul echipamentelor Develop vandute sa creasca la nivelul asteptarilor Companiei.

https://www.facebook.com/detailing.com.ua Facebook Детейлинг S.C. COPIERS BUSINESS S.R.L. este partener gold al Konica Minolta Romania.

Instagram Автостудия Глянец Avand o gama completa de mutifunctionale alb/negru si color, programe de finantare corecte, specialisti instruiti pentru vanzare si service si toata logistica necesara va asteptam sa deveniti clientul nostru si sa va bucurati de performantele echipamentelor Develop.